Block Element not working in Outlook.com.

Everything about using Adblock Plus on Mozilla Firefox, Thunderbird and SeaMonkey

Re: Block Element not working in Outlook.com.

Postby Marco » Sat Feb 10, 2018 4:14 am

FF Quantum 58.0.2

mapx,

Elements not gone.

The FF update fixed the problem with outlook.com, so I am back to my non-beta version.
Both damned elements are back also.

I refreshed filters and made sure I only have the three you gave me.

I then disabled my addons and the We see you're using... is gone but the Upgrade to Premium is still present.

Wait!!! It took a few minutes, but both elements are back.

I re-enabled Privacy Badger and HTTPS Everywhere.
If I had to, I would rather disable them as a temporary solution, only.

Thank you.
Marco
 
Posts: 95
Joined: Sat Dec 12, 2015 9:55 am

Re: Block Element not working in Outlook.com.

Postby mapx » Fri Feb 16, 2018 10:10 pm

I tested again, no issues for me using those 3 filters.
User avatar
mapx
 
Posts: 21463
Joined: Thu Jan 06, 2011 3:01 pm

Re: Block Element not working in Outlook.com.

Postby Marco » Mon Feb 19, 2018 3:47 pm

I will check again.

Thank you.
Marco
 
Posts: 95
Joined: Sat Dec 12, 2015 9:55 am

Re: Block Element not working in Outlook.com.

Postby Marco » Tue Feb 20, 2018 4:35 pm

I deleted and then replaced the three filters.
It worked instantly.
That's all it took.

I wonder why I struggled so much.

Thank you, mapx.
Marco
 
Posts: 95
Joined: Sat Dec 12, 2015 9:55 am

Previous

Return to Adblock Plus for Firefox support

Who is online

Users browsing this forum: Mihaelmfg and 9 guests