video.google.com not working with Adblock installed.

Everything about using Adblock Plus on Mozilla Firefox, Thunderbird and SeaMonkey

video.google.com not working with Adblock installed.

Postby Teknorat » Wed Sep 28, 2005 8:51 am

Ok I love Adblock and just today have gone to Adblock Plus as I've just heard of it and have had it up to hear with the total lack of developement with the original. Additionally I was hoping it would fix this issue which sadly it does not.


http://video.google.com/videoplay?docid ... 6598012257


You can use that as an example. The video simply will not load with Adblock enabled, I check and it's not blocking anything from that site, it just won't load till I disable adblock and refresh. Additionally if I click the adblock button while viewing that page and attempt to add a new filter I cannot click the OK button. Click 40 odd times and nothing happens cancel button works. If I open a new tab and try to add a new filter from there then no probs. If I disable it then open up the video page and try to add a new filter again no problems.

Also the object tab doesn't work when I click it on this site.

I have the same issue with:

http://www.rockstargames.com/libertycit ... a_lcs.html

This site however is only flash so I can rule out any weird google video code stuff happening.


What's going on here? This sucks simply put.
Teknorat
 

Postby Teknorat » Wed Sep 28, 2005 9:24 am

Ok I installed the Dev Build 20050917. This fixed most of the issues in that the video now actually loads and the sound plays. However no graphics. This is only fixed by turning off the object tabs. :(

So the next official release will be great, provided this object tab issue can be looked at :)
Teknorat
 

Postby mcm » Sat Oct 15, 2005 2:32 am

Yeah the Obj-tab issue should be fixed now.
User avatar
mcm
 
Posts: 359
Joined: Sat Jun 10, 2006 2:36 am


Return to Adblock Plus for Firefox support

Who is online

Users browsing this forum: ShanaBrum and 11 guests