Every time I start Firefox I get filter error

Everything about using Adblock Plus on Mozilla Firefox, Thunderbird and SeaMonkey

Re: Every time I start Firefox I get filter error

Postby mapx » Sat Jun 22, 2019 11:31 am

User avatar
mapx
 
Posts: 21947
Joined: Thu Jan 06, 2011 3:01 pm

Re: Every time I start Firefox I get filter error

Postby aghigi » Fri Aug 16, 2019 11:08 am

Same problem here

ABP resets settings every time FF starts and Web Console doesn't show anything

I can share my settings if the devs need them
aghigi
 
Posts: 1
Joined: Fri Aug 16, 2019 11:05 am

Re: Every time I start Firefox I get filter error

Postby Willer55 » Sat Sep 07, 2019 1:35 pm

Attempt with new profile in firefox. On the off chance that functions admirably => could be your present profile is degenerate.
Willer55
 
Posts: 3
Joined: Sat Sep 07, 2019 10:55 am
Location: USA

Re: Every time I start Firefox I get filter error

Postby lmdtx » Sat Sep 07, 2019 2:05 pm

Disabling & re-enabling from firefox settings didn't help me, but thank you for the suggestion anyway. I still get the "installation successful, filters have been lost & reset" page every time I open the browser.

But I don't think I'm going to risk losing everything to create a new profile when 1) people have said elsewhere that doesn't help get rid of the problem either and 2) it flies in the face of logic in assuming that all these users' profiles got corrupted in the same way & are all showing the same behavior at the same time, yet with only this extension. :cry:
lmdtx
 
Posts: 2
Joined: Sat Sep 07, 2019 1:50 pm

Re: Every time I start Firefox I get filter error

Postby DavidWilson » Wed Sep 25, 2019 9:37 am

In my system firefox is running very slow so can any please tell me what the reason behind it and my website junk cars cash it's running also slow in firefox.
DavidWilson
 
Posts: 1
Joined: Wed Sep 25, 2019 9:30 am

Re: Every time I start Firefox I get filter error

Postby chichi » Wed Sep 25, 2019 2:09 pm

DavidWilson wrote: In my system firefox is running very slow so can any please tell me what the reason behind it and my website junk cars cash it's running also slow in firefox.


There are quite a number of factors that could contribute to performance issues on your browser and increase RAM usage. For example, having several extensions, open browsers and tabs. Take a look at Firefox Task Manager to see what tabs or extensions are slowing down the browser and then try reducing the number of open tabs and windows and disable extensions not in use.

Hope this helps!
chichi
ABP Technical Support Analyst
 
Posts: 41
Joined: Thu Apr 19, 2018 1:01 pm

Re: Every time I start Firefox I get filter error

Postby fred_erik » Sun Nov 17, 2019 2:58 pm

Hi all! This problem was reported here the first time in April 2019. I have the same issue. Is it true that there is no solution so fat how to fix this problem? Thanks!
fred_erik
 
Posts: 1
Joined: Sun Nov 17, 2019 2:54 pm

Re: Every time I start Firefox I get filter error

Postby sbell » Mon Nov 18, 2019 7:43 pm

Hi @fred-erik Mozilla is still working on resolving things on their end. However, a workaround for resolving this in the meantime is to create a Firefox profile. You can find instructions for doing so here. https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Mozilla/Firefox/Multiple_profiles. Let us know if this helps! 

Thanks
Shannon
ABP Support Team
sbell
ABP Technical Support Specialist
 
Posts: 392
Joined: Wed Jul 05, 2017 8:08 pm

Previous

Return to Adblock Plus for Firefox support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests