Network Error [read the first post]

Everything about using Adblock Plus on Google Chrome

Re: ad block network error

Postby mapx » Tue Dec 02, 2014 7:32 pm

if you already applied the indications above (reinstall chrome, reset chrome etc), install ABP from the store directly:
https://chrome.google.com/webstore/deta ... fddb?hl=en
User avatar
mapx
 
Posts: 21942
Joined: Thu Jan 06, 2011 3:01 pm

Re: ad block network error

Postby Updating Filters gives a failure to download error » Wed Dec 03, 2014 10:15 am

Updating Filters gives a failure to download error. im obviously on the internet, but whatever mechanism that links the filter subscriptions to wherever they live on the internet isnt working!! now i see lots of ads, even with the filter on, because i get this error when trying to update my 5 filter lists (EasyList, Malware sites list, etc etc) :x
help!
Updating Filters gives a failure to download error
 

Re: ad block network error

Postby Guest » Wed Dec 03, 2014 10:16 am

mapx wrote:if you already applied the indications above (reinstall chrome, reset chrome etc), install ABP from the store directly:
https://chrome.google.com/webstore/deta ... fddb?hl=en


I jsut did that, still same exact error. Im on Chrome browser on Chrome OS (Acer CR-48 chromebook). bah :((
Guest
 

Re: ad block network error

Postby mapx » Wed Dec 03, 2014 10:19 am

well .. let's try for the easylist stuff:

go to
http://secure.fanboy.co.nz/

see easylist (mirror) and subscribe your lists from there, see if works (disable or remove the lists now in error)
User avatar
mapx
 
Posts: 21942
Joined: Thu Jan 06, 2011 3:01 pm

Re: ad block network error

Postby melorich » Thu Dec 04, 2014 6:50 pm

mapx wrote:guys ..please more details: op.system, chrome version, other extensions installed in chrome (go to chrome://extensions to see them)
when do you get that message ? describe better what happens


I use chrome canary. only extension I have and use is roboform. I am on windows XP....I get network_error as well and can not add the extension
melorich
 
Posts: 1
Joined: Thu Dec 04, 2014 6:45 pm

Re: ad block network error

Postby mapx » Thu Dec 04, 2014 6:57 pm

Did you reset canary ? Then add ABP from the store: https://chrome.google.com/webstore/deta ... fddb?hl=en
User avatar
mapx
 
Posts: 21942
Joined: Thu Jan 06, 2011 3:01 pm

Re: ad block network error

Postby filipino1119 » Fri Dec 05, 2014 8:59 pm

been trying to add adblocker to chrome but always getting "network_failure"

4Consider using 'dppx' units, as in CSS 'dpi' means dots-per-CSS-inch, not dots-per-physical-inch, so does not correspond to the actual 'dpi' of a screen. In media query expression: (-webkit-min-device-pixel-ratio: 2), (min-resolution: 192dpi)
Consider using 'dppx' units, as in CSS 'dpi' means dots-per-CSS-inch, not dots-per-physical-inch, so does not correspond to the actual 'dpi' of a screen. In media query expression: (-webkit-min-device-pixel-ratio: 2), (min-resolution: 192dpi)
'webkitCancelRequestAnimationFrame' is vendor-specific. Please use the standard 'cancelAnimationFrame' instead.
Failed to load resource: net::ERR_CACHE_MISS https://chrome.google.com/webstore/cate ... e-ntp-icon
filipino1119
 

net::ERR_CONNECTION_TIMED_OUT

Postby giannhspour7 » Sat Dec 06, 2014 9:39 am

net::ERR_CONNECTION_TIMED_OUT
what should i do?????
giannhspour7
 
Posts: 1
Joined: Sat Dec 06, 2014 9:34 am

Re: ad block network error

Postby mapx » Sat Dec 06, 2014 11:42 am

you could read the topic:
see viewtopic.php?p=109462#p109462
User avatar
mapx
 
Posts: 21942
Joined: Thu Jan 06, 2011 3:01 pm

Re: ad block network error

Postby fanboy » Fri Dec 12, 2014 12:24 pm

Not sure if related, but I've added the Malware domains subscription to the Easylist mirror... for those needing it.
User avatar
fanboy
 
Posts: 3446
Joined: Sun Jun 17, 2007 4:45 am

Re: ad block network error

Postby Dr. Fernando » Fri Dec 12, 2014 10:21 pm

SOLUCIONADO !!!! Lo único que deben hacer es INICIAR SESIÓN EN GOOGLE (GMAIL) Y MANTENERLO ABIERTO MIENTRAS DESCARGAN EL ADBLOCK PLUS. Eso hice yo, y se descargó correctamente. Poteriormente, deben cerrar todas las ventanas de CHROME y cuando lo abran nuevamente, funcionará.
Dr. Fernando
 

Re: ad block network error

Postby JackKellar » Sat Dec 13, 2014 6:29 pm

The same Here
JackKellar
 

Re: ad block network error

Postby Minercommand212 » Sat Dec 13, 2014 10:41 pm

I have the same errors, but I have Windows 8, and I don't have any extensions, but whenever I try to download Adblock, it says Network_Failed, and then whenever I go to google, it says Proxy Server failed, and I did the troubleshooting options, but it didn't work. I'm really p!ssed... :evil: :evil:
Minercommand212
 

Re: ad block network error

Postby mapx » Sat Dec 13, 2014 10:53 pm

Minercommand212 wrote:I have the same errors, but I have Windows 8, and I don't have any extensions, but whenever I try to download Adblock, it says Network_Failed, and then whenever I go to google, it says Proxy Server failed, and I did the troubleshooting options, but it didn't work. I'm really p!ssed... :evil: :evil:


follow all the steps here viewtopic.php?p=109462#p109462
User avatar
mapx
 
Posts: 21942
Joined: Thu Jan 06, 2011 3:01 pm

Re: ad block network error

Postby porkie » Mon Dec 15, 2014 3:32 am

ah it wont let me download adblock says network error ive tried multiple times. ive updated adobe, ive got the latest chrome i think, and havent updated windows. what shuld i do
?
porkie
 

PreviousNext

Return to Adblock Plus for Chrome support

Who is online

Users browsing this forum: Cerety, Google [Bot] and 27 guests