Page 1 of 1

Some YouTube videos output error log.

PostPosted: Mon Dec 27, 2010 6:04 pm
by yhayashi
When I install FlashBlock 0.9.31 and AdBlock 1.0.24
and I access some YouTube videos (example: http://www.youtube.com/watch?v=gppbrYIcR80),
then the large amount of error log is appeared in the Chrome console.

Why? and Is it correct?

I am a developer for chrome addon for YouTube video.
But my chrome addon does not correctly work when AdBlock 1.0.24 is installed.
I suspect that the above error log is concerned.

Best regards.

Re: Some YouTube videos output error log.

PostPosted: Mon Dec 27, 2010 6:42 pm
by Tom Seiber
Deactivate Flashblock and test again.

Re: Some YouTube videos output error log.

PostPosted: Tue Dec 28, 2010 2:38 am
by yhayashi
Thanks for your reply.

I deactive the flashblock and access YouTube video (http://www.youtube.com/watch?v=gppbrYIcR80).
Then, the following error dialog.
Adobe Flash Player 10
Error #2044: ...(some japanese message)... IOErrorEvent : text=Error #2036:

If I activate the flashblock and access the above video,
the large amount of error log is output in the Chrome console.
The error log reports that "new Image()" in the YouTube script failed.
If you know the cause, please teach me.

Best regards.

Re: Some YouTube videos output error log.

PostPosted: Mon Jan 03, 2011 7:02 pm
by Till
I am unable to re-produce this problem. Can you disable all extensions except ABP and check if the problem still exists? Which filter list are you using?