ABP broken - iron 9.0.600.0 - when GPU Accelerated activated

Everything about using Adblock Plus on Google Chrome

ABP broken - iron 9.0.600.0 - when GPU Accelerated activated

Postby mapx » Thu Feb 10, 2011 7:49 pm

2 days ago I installed srware iron. Yesterday I noticed ABP dissapeared from the url line. Today I uninstalled ABP, delete the folder, installed again. Doesnt function. If I try to open options (for ABP extension), it remains in "loading ...".

I uninstalled again ABP, and I installed development build. Same issue.
Last edited by mapx on Thu Feb 10, 2011 8:46 pm, edited 1 time in total.
User avatar
mapx
 
Posts: 21947
Joined: Thu Jan 06, 2011 3:01 pm

Re: ABP broken with iron 9.0.600.0 (build 73000)

Postby mapx » Thu Feb 10, 2011 8:10 pm

I discovered:

the new flags (u can activate with about:flags):

GPU Accelerated Compositing
GPU Accelerated Canvas 2D

do not work correctly (or its some incompatibility with ABP but also with NOTSCRIPTS extension) ; I disabled the 2 flags, and ABP works well
User avatar
mapx
 
Posts: 21947
Joined: Thu Jan 06, 2011 3:01 pm

Re: ABP broken - iron 9.0.600.0 - when GPU Accelerated activated

Postby Wladimir Palant » Fri Feb 11, 2011 2:06 pm

Sounds like something you should be reporting to Google or Iron developers. It's a bug in their experimental feature.
Wladimir Palant
ABP Developer
 
Posts: 8397
Joined: Fri Jun 09, 2006 6:59 pm
Location: Cologne, Germany

Re: ABP broken - iron 9.0.600.0 - when GPU Accelerated activated

Postby Wladimir Palant » Fri Feb 11, 2011 2:31 pm

PS: I tried to reproduce the issue with Chrome 9.0 but without success - everything works for me. It could be an Iron-specific bug or it could be dependent on the graphics card used.
Wladimir Palant
ABP Developer
 
Posts: 8397
Joined: Fri Jun 09, 2006 6:59 pm
Location: Cologne, Germany

Re: ABP broken - iron 9.0.600.0 - when GPU Accelerated activated

Postby Steve » Fri Feb 11, 2011 3:36 pm

Wladimir Palant wrote:PS: I tried to reproduce the issue with Chrome 9.0 but without success - everything works for me.


Works for me without problems on Chrome 9.0.597.98
Steve
 

Re: ABP broken - iron 9.0.600.0 - when GPU Accelerated activated

Postby lewisje » Thu Feb 17, 2011 9:01 pm

I think you only get this problem on platforms without good GPU acceleration, like it worked on a laptop with Vista and a video card powerful enough to run Aero, but not on a desktop with XP and low-quality integrated video.
lewisje
 
Posts: 2744
Joined: Mon Jun 14, 2010 12:07 pm


Return to Adblock Plus for Chrome support

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 15 guests