[Fixed] Element Hiding rules still applied when whitelisted

The place for reporting Adblock Plus bugs (not filter bugs) or making improvement suggestions

Moderators: greiner, fhd, Andrey Novikov

[Fixed] Element Hiding rules still applied when whitelisted

Postby MonztA » Tue Nov 06, 2012 10:56 am

On Chrome 22.0.1229.94 m + ABP 1.3 and 1.3.0.884 on Windows 7 Pro 64 Bit.

1. Be sure you are subscribed to Fanboy's List and have acceptable ads enabled.
2. Visit http://www.zapmeta.de/?q=auto (zapmeta is part of the acceptable ads list; refreshing the site may be needed)
3. Ads are hidden by ###adBlock in Fanboy's List although this should not happen as the frame with the ads is whitelisted via @@||google.com/uds/afs$document,subdocument,domain=zapmeta.de

It works fine in Firefox.
MonztA
 
Posts: 3473
Joined: Mon Aug 14, 2006 12:18 am
Location: Germany

Re: Element Hiding rules still applied when whitelisting documen

Postby Wladimir Palant » Tue Nov 06, 2012 12:14 pm

Looks like our frame handling is still not quite correct, fix under review: http://codereview.adblockplus.org/8792018
Wladimir Palant
ABP Developer
 
Posts: 8332
Joined: Fri Jun 09, 2006 6:59 pm
Location: Cologne, Germany

Re: Element Hiding rules still applied when whitelisting documen

Postby Wladimir Palant » Tue Nov 06, 2012 1:10 pm

Wladimir Palant
ABP Developer
 
Posts: 8332
Joined: Fri Jun 09, 2006 6:59 pm
Location: Cologne, Germany

Re: [Fixed] Element Hiding rules still applied when whitelisted

Postby MonztA » Tue Nov 06, 2012 1:23 pm

Confirmed working! \o/
MonztA
 
Posts: 3473
Joined: Mon Aug 14, 2006 12:18 am
Location: Germany


Return to Bug reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests