Page 1 of 1

YouTube video images not appearing

PostPosted: Sun Aug 10, 2014 4:49 am
by FuzzyCow
I have been using Adblock for a while and haven't ever ran into any issues and for the most part have been happy with the add-on. I have neglected updating since it has been working fine however, when finally decided to update to the latest version (sorry haven't figured the what version this is :( ) and YouTube's video images that show a part from the video have been blocked as well as the ad. It is a minor issue but makes browsing YouTube without a single images on any video makes it a little harder to browse. The images come back "as well as the ads of course" when I disable Adblock Plus. Is there a way to fix this? I have enabled allow non intrusive ads and it still does not show the icons.

Re: YouTube video images not appearing

PostPosted: Sun Aug 10, 2014 5:24 am
by FuzzyCow
Just Realized not a single person has replied on this forum for any of the other posts :|

Re: YouTube video images not appearing

PostPosted: Sun Aug 10, 2014 5:22 pm
by mapx
right, I can confirm the issue.
I will file an issue on the bug tracker

I tested using the last dev build 1.2.690

opened ticket on the bug tracker:
https://issues.adblockplus.org/ticket/1193

Re: YouTube video images not appearing

PostPosted: Tue Aug 12, 2014 7:44 pm
by liir
I can also confirm this, last 2 dev build has this issue. Also when searching filters dialog wont open.

Re: YouTube video images not appearing

PostPosted: Tue Aug 12, 2014 7:58 pm
by mapx
as you can read there is a ticket on the bug tracker
https://issues.adblockplus.org/ticket/1193

and ...if you read it you'll see it was fixed and the next dev build will be ok