Element hiding filter doesn’t work

Everything about using Adblock Plus on Microsoft Edge

Element hiding filter doesn’t work

Postby ­­­ » Sun Aug 07, 2016 12:38 pm

I tried to use Adblock Plus in MS Edge for the first time to create a custom filter for blocking annoying Google doodles, see the screenshot:
http://content.screencast.com/users/z10 ... -13.30.png

So I created rules for hiding a div with id="logocont", see the screenshot:
http://content.screencast.com/users/z10 ... -13.32.png

But nothing has changed, the doodle remains visible. I tried to restart Edge, to restart Windows, to leave any one of these two rules, but nothing helped.

Windows 10.0.14393 x64 RUS, MS Edge 38.14393.0.0, Adblock Plus 0.9.6.0.
­­­
 

Re: Element hiding filter doesn’t work

Postby mapx » Sun Aug 07, 2016 11:04 pm

it works for me using only
Code: Select all
##DIV#logocont


try using only easylist and the filter above (eventually close / re-open edge first)
Do you get the full storage message ?
User avatar
mapx
 
Posts: 21944
Joined: Thu Jan 06, 2011 3:01 pm

Re: Element hiding filter doesn’t work

Postby Guest » Sun Aug 07, 2016 11:19 pm

Thank you, it seems to help. But why the letter case does matter?

> Do you get the full storage message ?

Yes, sometimes many of them in a row.
Guest
 

Re: Element hiding filter doesn’t work

Postby smed79 » Mon Aug 08, 2016 5:27 am

maybe:
Code: Select all
||www.google.*/logos/doodles/$image
User avatar
smed79
 
Posts: 1224
Joined: Fri Jan 15, 2010 12:51 am
Location: EasyList Forum

Re: Element hiding filter doesn’t work

Postby mapx » Mon Aug 08, 2016 8:38 am

smed79 wrote:maybe:
Code: Select all
||www.google.*/logos/doodles/$image


sure, but it's about hiding filters
User avatar
mapx
 
Posts: 21944
Joined: Thu Jan 06, 2011 3:01 pm


Return to Adblock Plus for Edge support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest