[Done] Easier copy filter in effect

Various discussions related to Adblock Plus development

[Done] Easier copy filter in effect

Postby Hubird » Sun Jun 08, 2008 1:37 pm

At the moment to copy a filter requires you to go to the edit filter screen first. I think the option to copy the filter in effect from the context menu would be a worthwhile addition.



Image
User avatar
Hubird
 
Posts: 2850
Joined: Thu Oct 26, 2006 2:59 pm
Location: Australia

Postby Stupid Head » Mon Jun 09, 2008 3:46 am

I support this request. Before I was acclimated to the interface, right-clicking the filter was always the first thing I tried when I wanted to copy it. Nowadays, I just press Enter and Ctrl-c.
What, me worry?
User avatar
Stupid Head
 
Posts: 214
Joined: Sat Aug 26, 2006 8:11 pm
Location: USA

Postby Wladimir Palant » Sun Jun 15, 2008 10:41 pm

Ok, that's something to be considered while I am overhauling the UI here anyway... Moving to Future Development.
Wladimir Palant
ABP Developer
 
Posts: 8395
Joined: Fri Jun 09, 2006 6:59 pm
Location: Cologne, Germany

Postby Wladimir Palant » Tue Jun 24, 2008 12:06 am

Done, will be part of the next development build.
Wladimir Palant
ABP Developer
 
Posts: 8395
Joined: Fri Jun 09, 2006 6:59 pm
Location: Cologne, Germany


Return to Adblock Plus development

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests