Importing filter doesn't restore their position

Everything about using Adblock Plus on Mozilla Firefox, Thunderbird and SeaMonkey

Importing filter doesn't restore their position

Postby Reporter » Wed Jun 03, 2009 6:48 am

I tried to move to another profile in another computer. I imported the filter list. Filters are restored but their relative positions are not.

I read the text file. It has the correct positions when exporting. But the positions have been screwed up when you import it.

This is what I mean. Eg:

When export
!Whitelist sites which provides free software
@@|http://www.abc.com
@@|http://www.def.com
!Whitelist some banking sites
@@|http://www.banka.com
@@|http://www.bankb.com


After import
@@|http://www.abc.com
@@|http://www.def.com
@@|http://www.banka.com
@@|http://www.bankb.com
!Whitelist sites which provides free software
!Whitelist some banking sites


What can I do? I desperately need to restore their positions too. Alas >_<
Reporter
 

Postby Wladimir Palant » Wed Jun 03, 2009 8:05 am

This is fixed in the current Adblock Plus development build: http://adblockplus.org/development-buil ... -extension
Wladimir Palant
ABP Developer
 
Posts: 8395
Joined: Fri Jun 09, 2006 6:59 pm
Location: Cologne, Germany

Postby Reporter » Wed Jun 03, 2009 9:12 am

Wladimir Palant wrote:This is fixed in the current Adblock Plus development build: http://adblockplus.org/development-buil ... -extension


So many thanks. Just what I want.

I would like to report some bugs in this version.

Try to restore some of the filters by copying-and-pasting. See above for sample filters. The positions are still screwed up.

1. Copy filters (Press Ctrl+C)
2. Open the ABP dialog
3. Paste them (Press Ctrl+V)
Reporter
 

Postby Wladimir Palant » Wed Jun 03, 2009 11:00 am

Fixed: http://hg.mozdev.org/adblockplus/rev/4c9c82e8a67a (will publish a new development build later today)
Wladimir Palant
ABP Developer
 
Posts: 8395
Joined: Fri Jun 09, 2006 6:59 pm
Location: Cologne, Germany

Postby Reporter » Wed Jun 03, 2009 4:40 pm

Wladimir Palant wrote:Fixed: http://hg.mozdev.org/adblockplus/rev/4c9c82e8a67a (will publish a new development build later today)


Amazing. Report and fix within the same day. :)
Reporter
 


Return to Adblock Plus for Firefox support

Who is online

Users browsing this forum: Konstantusshr, ShanaBrum and 17 guests